Centrum Szkoleń i Biznesu zaprasza na szkolenie
„Kurs gastronomiczny – poziom podstawowy”
Dla kogo adresowany jest kurs ?
Kurs adresowany jest do osób, które od podstaw chcą poznać zasady wykonywania prac gastronomicznych
Celem szkolenia jest przygotowanie teoretyczne i praktyczne uczestniczki do wykonywania zawodu - kucharz. Nauka kursanta sporządzania różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Zaznajomienie z planowaniem i organizacją pracy w kuchni
Program szkolenia ( 60 godz. tj. 10 dni x 6 godzin ) :
Nazwa modułu |
Opis treści szkolenia w zakresie modułu |
|
|
|
|
Zapewniamy :
- 60 godzin kursu ( 10 dni x 6 godz. )
- Szkolenie prowadzone w trybie dziennym / weekendowym
- Profesjonalną i doświadczoną kadrę
- Ćwiczenia i warsztaty przygotowujące do wykonywania pracy praktycznie
- Materiały
- Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia
- Certyfikat ( po zdaniu egzaminu wewnętrznego )
Miejsce szkolenia : Ciechanów / Płońsk
Ilość godzin szkolenia : 60 godz.
Cena szkolenia( cena za osobę przy szkoleniu grupowym : 2.999,00 + VAT
W cenie szkolenia :
- Materiały szkoleniowe
- Bufet kawowy
- certyfikat
Informacje i zapisy tel. 600 80 33 90, 601 07 33 00,
e- mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Zgłoszenia : telefonicznie lub pocztą elektroniczną
Wypełnienie i przesłanie karty zgłoszeniowej